marioara-marioara---Si pentru ca am folosit numai retete cu carne ,o sa va recomand si o mincare mai usoara ,preparata pe baza de legume si lactate .Pentru 4 portii avem nevoie de urmatoarele ingrediente : 150 gr. de iaurt , 250 gr, brinza de vaci , 1 lingura ulei de masline , un catel de usturoi , o rosie , o legatura de ceapa verde , 3 dovlecei ,600 gr cartofi ,2 oua , o lingura de faina , doua linguri de seminte de floare decojite ,sare , piper nucsoara , 3 linguri de unt topit.MODUL DE PREPARARE :Se amesteca iaurtul , brinza de vaci , si uleiul de masline pina obtinem o pasta ,cremoasa .Usturoiul se curata si se piseaza .Se spala rosia , se taie pe jumatate ,se curata de seminte si se taie cubulete .Se curata ceapa verde si se taie rondele si se adauga peste iaurt . Se spala dovleceiapoi se curata .Se curata cartofii de coaja . dovleceii se rad pe razatoarea mare iar cartofii pe cea mica ,se amesteca apoi cu dovleacul faina ouale si semintele de floare si se condimenteaza .>Pentru fiecare cHifteluta se pune o lingura de compozitie in untul incins si se preseaza .Se prajesc la foc potrivit cite 4 min. pe fiecare parte . Se servesc cu sosul de iaurt . POFTA BUNA !
duminică, 8 noiembrie 2009
"CHIFTELUTE DE LEGUMEE CU SOS DE IAURT "
Etichete:
brinza de vaci,
bucatarie,
cartofi,
dovlecei,
gastronomie,
iaurt
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)

Chiftelutele de legume sunt delicioase si au si calorii putine 310 calorii /portie se pregatesc si repede si nu se depune celulita pe "SOLDULETE" valabil pentru doamne si domnisoare ,la Domni este valabil pentru burtica.
RăspundețiȘtergere