duminică, 15 noiembrie 2009
PRAJITURA CU CACAO
marioara-marioara -Buna seara dragi mei eu mai sunt la servici inca si pentru ca mai am o ora pina plec , ma-m gindit sa va mai delectez doamnelor si domnisoarelor , cu o reteta de prajitura foarte veche e de pe vrenea bunici , Dar atunci cind o faci este nou nouta.Pentru a p pregati avem nevoie de urmatoarele ingrediente: 300 gr faina , 250 gr. de zahar , 250 gr unt; 4 oua ;50 gr cacao ;300gr gem esenta de migdale dizolvata in 100 ml.apa (sau 1dcl lichior) 2 ling praf de copt . MOD DE PREPARARE : Se freaca bine uuntul sau margarina cu zaharul vaniliat ,si zaharul pudra . Se adauga pe rind ouale . Faina se amesteca cu praful de copt si cacaoa si se adauga si se adauga impreuna cu esenta diluata la untul frecat . Se unge o tava cu unt sau margarina , si se introduce aluatul . Se pune in cuptorul bine incins si se coace 25 -30 de min. cind este gata se lasa sa se raceasca ,se taie in doua si se unge cu gem . Deasupra se pudreaza cu zahar praf .Ca s sfat : Acum ca exista nutela si vrem sa o inbunatatim putem sa o ungem deasupra cu crema nutele. POfTA MARE CELOR CARE VA HOTARITI SA O FACETI .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
As dori din suflet ca fiecare dintre dumneavoastra care ajungeti sa-mi vizitati blogul sa si puneti in practica ceia ce lecturati ffindca ,totul este natural si cu mare efect