Persoane interesate

Faceți căutări pe acest blog

ARTA CULINARA

ARTA  CULINARA

duminică, 15 noiembrie 2009

PRAJITURA CU CACAO


 marioara-marioara   -Buna  seara  dragi mei   eu mai sunt la servici  inca si pentru ca mai am o ora pina plec , ma-m gindit sa  va mai delectez  doamnelor si domnisoarelor , cu o reteta de prajitura  foarte veche  e de pe vrenea bunici , Dar atunci cind o faci  este  nou  nouta.Pentru a p pregati avem nevoie de  urmatoarele ingrediente: 300 gr faina , 250 gr. de zahar , 250 gr unt; 4 oua ;50 gr cacao ;300gr gem esenta de migdale dizolvata in 100 ml.apa (sau 1dcl lichior)   2 ling praf de copt . MOD  DE PREPARARE  : Se freaca bine uuntul  sau margarina  cu zaharul vaniliat  ,si zaharul pudra . Se adauga  pe rind   ouale . Faina se amesteca  cu praful de copt  si cacaoa  si se adauga si se adauga impreuna cu esenta diluata la untul frecat . Se unge o tava cu unt sau margarina , si se introduce aluatul . Se pune in cuptorul bine incins  si se coace 25 -30 de min. cind este gata se lasa  sa se raceasca ,se taie in doua  si se unge cu gem . Deasupra se pudreaza cu zahar praf .Ca s sfat : Acum ca exista nutela si vrem sa o inbunatatim  putem sa o ungem deasupra  cu crema nutele. POfTA  MARE  CELOR  CARE VA HOTARITI SA O FACETI .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

As dori din suflet ca fiecare dintre dumneavoastra care ajungeti sa-mi vizitati blogul sa si puneti in practica ceia ce lecturati ffindca ,totul este natural si cu mare efect

Trandafir Rosu Simbol al iubiri

Trandafir  Rosu Simbol  al  iubiri