sâmbătă, 5 septembrie 2009
CONTINUARE LA RETETA FUSILLI CU PUI SI LEGUME LA CUPTOR
PROTEINE -40 gr. TOTALGRASIMI -20 gr. ,(grasimi saturate 5gr.) ,CARBOHIDRATI 72gr. (ZAHAR ADAUGAT 0) ,FIBRE 5,7 gr. ,SODIU -430 gr. , MOD DE PREPARARE ; Se incalzeste in prealabil cuptorul la temperatura de 230 C (pozitia 7) .Intr-un vas mare , rezistent la temperatura mare se amesteca puiul, dovleceii ,ardeiul ,sarea , putin piper , rozmarinul uscat , semintele de marar ,usturoiul uleiul de masline ,vinul , se dau la cuptor pina cind puiul este usor rumenit .Intre timp se fierb pastele si se scurg . Pe urma se amesteca pastele cu busuiocul si parmezanul cu puiul si legumele se orneaza cu rozmarin proaspat si se servesc. POFTA MARE ( Se preteaza bine si la dietele de slabit )
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
As dori din suflet ca fiecare dintre dumneavoastra care ajungeti sa-mi vizitati blogul sa si puneti in practica ceia ce lecturati ffindca ,totul este natural si cu mare efect