Persoane interesate

Faceți căutări pe acest blog

ARTA CULINARA

ARTA  CULINARA

sâmbătă, 5 septembrie 2009

CONTINUARE LA RETETA FUSILLI CU PUI SI LEGUME LA CUPTOR

PROTEINE -40 gr.              TOTALGRASIMI  -20 gr.  ,(grasimi saturate 5gr.)  ,CARBOHIDRATI 72gr. (ZAHAR ADAUGAT 0)  ,FIBRE 5,7 gr. ,SODIU -430 gr.  ,                                                                               MOD   DE PREPARARE ; Se incalzeste in prealabil  cuptorul la temperatura de 230 C (pozitia 7) .Intr-un  vas mare , rezistent la temperatura  mare se amesteca puiul,  dovleceii ,ardeiul  ,sarea , putin piper , rozmarinul  uscat  , semintele de marar  ,usturoiul  uleiul de masline  ,vinul  , se dau la cuptor  pina cind puiul este usor rumenit .Intre timp se fierb  pastele si se scurg . Pe urma se amesteca pastele cu busuiocul  si parmezanul   cu puiul si legumele  se orneaza cu rozmarin proaspat si se servesc.   POFTA  MARE    ( Se preteaza  bine si la dietele   de slabit )                                                                                                                                                                            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

As dori din suflet ca fiecare dintre dumneavoastra care ajungeti sa-mi vizitati blogul sa si puneti in practica ceia ce lecturati ffindca ,totul este natural si cu mare efect

Trandafir Rosu Simbol al iubiri

Trandafir  Rosu Simbol  al  iubiri