sâmbătă, 22 august 2009
" DIN BUCATARIA ITALIANA "FUSILLI CU PUI SI LEGUME LA CUPTOR"
Pentru ca imi place sa gatesc vreau sa impartasesc cu voi o reteta usoara cu putine calori si destul de gustoasa se gateste destul de repede. Pentru 4 portii avem nevoie de urmatoarele ingrdiente:500 gr. depiept de pui fara os tasiat bucatele mici ; 2 dovlecei mici taiati cubulete mici (dovlecei verzi) ;500 gr dovlecei galbeni taiat felii ;2 ardei rosii de marime mijlocie ,curatati si taiati felii , jumate lingurita sare ; jumate lingurita rozmarin ; piper negru macinat , 2 catei de usturoi pisati ,3 linguri de ulei de masline , 4 linguri de vin alb , sau bulion de pui , 350 gr. fusilli (paste) , 3linguri de busuioc proaspat tocat , 30 gr. parmezan ras , fciteva fire de rozmarin proaspat pentru ornat. O PORTIE CONTINE: Calorii=607
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
As dori din suflet ca fiecare dintre dumneavoastra care ajungeti sa-mi vizitati blogul sa si puneti in practica ceia ce lecturati ffindca ,totul este natural si cu mare efect