duminică, 27 decembrie 2009
SOS PICANT
marioara-marioara- 1 -Pentru prepararea sosului picant avem nevoie de urmatoarele INGREDIENTE: 1 ceapa , 50 gr. unt ; 1/2 otet de vin ; 50 mil. bulion de rosii ; 2 cesti zeama de carne ; 25 gr castraveciori murati ; 25 gr . ciuperci marinate ; piper , sare . MOD DE PREPARARE : Ceapa se toca marunt si se prajeste in unt . Cind s-a rumenit , se toarna otetul, se acopera si se lasa sa fiarba pina scade . Se adauga bulionul , zeama de carne si se fierbe pina capata consistenta unei smintini . se strecoara si se adauga , castraveciori taiati marunti si ciupercile marinate ,rumenite separat in unt. Se da un clocot se potriveste de sare si piper . Se serveste la fripturi . Pofta buna !!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
As dori din suflet ca fiecare dintre dumneavoastra care ajungeti sa-mi vizitati blogul sa si puneti in practica ceia ce lecturati ffindca ,totul este natural si cu mare efect