Persoane interesate

Faceți căutări pe acest blog

ARTA CULINARA

ARTA  CULINARA

duminică, 27 decembrie 2009

SOS PICANT


marioara-marioara- 1 -Pentru  prepararea  sosului picant   avem  nevoie  de  urmatoarele  INGREDIENTE: 1  ceapa , 50  gr. unt ; 1/2 otet  de vin ; 50  mil. bulion  de rosii ; 2  cesti  zeama  de carne  ; 25  gr  castraveciori  murati  ; 25  gr . ciuperci  marinate  ; piper    , sare . MOD  DE  PREPARARE : Ceapa  se toca  marunt   si  se prajeste  in  unt . Cind  s-a  rumenit  , se  toarna  otetul, se  acopera si  se lasa  sa  fiarba  pina  scade . Se adauga  bulionul  , zeama  de carne si se fierbe  pina  capata  consistenta  unei  smintini  . se  strecoara  si  se  adauga  , castraveciori  taiati  marunti  si  ciupercile  marinate ,rumenite  separat  in  unt. Se  da un  clocot  se  potriveste  de  sare  si piper . Se  serveste  la  fripturi .  Pofta  buna !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

As dori din suflet ca fiecare dintre dumneavoastra care ajungeti sa-mi vizitati blogul sa si puneti in practica ceia ce lecturati ffindca ,totul este natural si cu mare efect

Trandafir Rosu Simbol al iubiri

Trandafir  Rosu Simbol  al  iubiri